Saarlased Muhu väina avaetapil tagasihoidlikud

57. Muhu väina regatil, mis on ühtlasi ka Eesti avamerepurjetamise meistrivõistlused, sõideti Kärdlas pühapäeval esimene etapp. Kärdla lähedal tehtud rajasõidus sai Saaremaaga seotud jahtidest kõrgeima, 4. koha ORC III klassis 12 jahi seas võistelnud jaht Kadri (Andres Haavel). ORC II klassis oli Katarina Jee (Mart Tamm) 10. kohal 16 jahi seas.

Estlys I klassis võistelnud 20 jahi seas oli Sophia (Priit Kuusk) 14. kohal. Estlys II klassis oli saarlastest parim Liliann (Margus Beljakov), kes saavutas 5 koha. Centaur (Rain Riim) oli 7. ja Pinta (Guido Grass) 12. Jahte oli selles klassis 15.

Estlys III klassis oli 23 jahi seas 5. kohal Cassandra (Jaanis Prii), Mihkel Šesterikovi juhitud Maris oli 6. ning Mercurius (Margus Tasa) 13. kohal.

Folkbootide klassis oli Ahti (Ott Kolk) 6. kohal 11 jahi seas.

Eile pealelõunal jõudsid jahid Kuivastusse, kust võetakse kurss Pärnule.

Print Friendly, PDF & Email