Mandri politseinikud püüdsid Saaremaal liikluspaharette (4)

Kolmapäeva pärastlõunal olid Kuressaares ja selle ümbruses liikvel saarlaste silmale harjumatu kujuga politseisõidukid.

“Lääne prefektuuri korrakaitsebüroo liiklusjärelevalvetalitusest oli eile Saaremaal tööl üks motopolitseinik ning lisaks tehti tööd kaalubussi ja eravärvides patrullautoga,” selgitas politsei pressiesindaja Kaja Grak.

Tema andmeil kontrolliti Saaremaal oldud aja jooksul kokku 95 sõidukijuhti ja menetleti kokku kümmet rikkumist.

“Kaalubussiga kontrollimisel avastati üks liiga raske metsaveok ja tabati kaks juhti, kes rikkusid töö- ja puhkeajale kehtestatud nõudeid,” rääkis pressiesindaja. Teised selle talituse töötajad, kes Saaremaal olid, kontrollisid turvavarustuse kasutamist ja lubatud sõidukiirusest kinnipidamist. Päeva jooksul jäi vahele üks lubatud kiirust ületanud mootorrattur, kahel juhil ei olnud kinnitatud turvavöö ja neli juhti kasutasid sõidu ajal mobiiltelefoni.

“Kolleegide sõnul oli üldmulje hea ning liiklus rahulik,” vahendas Grak.

Lisaks eespool nimetatutele olid eile Saaremaal tööl ka Põhja prefektuuri korrakaitsebüroo liiklusjärelevalvekeskuse ametnikud kolme autoga. Nemad avastasid kolm ülekaalulise koormaga autot ning ühe töö- ja puhkeajale kehtestatud nõuete rikkumise.

Print Friendly, PDF & Email