Vähenenud on raskete tööõnnetuste arv (1)

Tööinspektsiooni statistika näitab, et esimesel poolaastal on Saare maakonnas registreeritud tööõnnetuste arv mullusega võrreldes jäänud enam-vähem samale tasemele, samas on aga mõnevõrra vähenenud raskete õnnetuste arv.

Tänavu esimesel poolaastal registreeriti Saare maakonnas ühtekokku 62 tööõnnetust, mullu samal perioodil oli see näitaja 63.

“Kui vaadelda aga tööõnnetusi liigiti, siis käesoleval aastal oleks olukord nagu veidi parem,” ütles Lääne inspektsiooni tööinspektor Rein Nelis. Tema sõnul registreeriti tänavu esimesel poolaastal kolm rasket tööõnnetust vähem kui mullu ja surmaga ei lõppenud ükski õnnetus.

2014. aasta esimese kuue kuu jooksul leidis Saare maakonnas aset 11 rasket tööõnnetust, möödunud aastal samal ajal 14. Surmaga lõppes 2013. aasta esimesel poolaastal üks tööõnnetus, tänavu neid õnneks ei olnud.

Samas on 2014. aastal mõnevõrra kasvanud kergete tööõnnetuste arv: tänavu oli neid 51, mullu 48.

Print Friendly, PDF & Email