Ruhnu vallavanema konkursi vestlusvoorus kuus soovijat

Eile toimus Ruhnu vallavanema konkursi komisjoni istung, kus 30 kandideerija seast valiti välja 6 sobivamat. Vallasekretär Tiina Allik ütles Saarte Häälele, et väljavalitutest üks oli naine ja ülejäänud viis meest.

“Keegi polnud Saaremaalt ega Ruhnust, ikka mandrilt,” rääkis Allik. Vestlusvoor viiakse läbi alates 21. juulist ja selleks püütakse praamide sõidugraafikus leida ajad ja piletid, et kandidaadid Ruhnu toimetada.

Millal täpselt võiks Ruhnu uue vallavanema nimi teatavaks saada, ei osanud Allik öelda. “Võtame samm-sammult, eks paistab, kuidas vestlusvoor läheb ja siis vaatame, kas tuleb veel mõni voor või mitte.”

Augusti keskpaigaks loodetakse uus vallavanem välja valida, et ta võiks septembrist juba ametipostile asuda.

Print Friendly, PDF & Email