Haiglas asuvad tööle uued tohtrid (10)

Juuli keskel asuvad Kuressaare haiglas tööle uus kirurg ja kõrva-nina-kurguarst.

“Lisaks viiele olemasolevale kirurgile asub tööle suurte kogemustega kirurg dr Viljar Tamm,” ütles SA Kuressaare Haigla juhatuse esimees Viktor Sarapuu.

Lisaks külalisarstidele dr Marek Metsmaale ja dr Anneli Põllule asub haiglas alaliselt kõrva-nina-kurguarstina tööle dr Olena Ostaptšuk Ukrainast.

“Uute arstide tööle asumine kiirendab eriarsti vastuvõtule pääsemist ning tagab patsientidele parimad ravitulemused,” lausus Sarapuu. Tema sõnul ei tähenda uute tohtrite lisandumine siiski, et personaliotsingud katkeksid. “Vastupidi, vajadus eriarstide järele püsib, et arstil oleks normaalse pikkusega tööpäevad ning tal ei peaks olema üle ühe koha tööd-valveid,” ütles Sarapuu.

“Kuressaare haigla on muutumas arstiteaduskonna üliõpilastele ja residentidele meeldivaks ja võimalusterohkeks töö- ja praktikabaasiks,” tõdes Sarapuu. Tema andmeil on Kuressaare Haigla SA-ga tänavu töösuhe olnud või kestab koguni 22 noorel arstil.

“Eks selle on tinginud haigla väga head ravi-diagnostilised võimalused ning haigla atraktiivsus,” tähendas Sarapuu. “Kuressaare haiglale kui praktikabaasile on kasuks tulnud ka haiglas töötavad kõrge kvalifikatsiooniga arstid – head kolleegid ja õpetajad, samuti üksmeelne ja töökas kollektiiv. Loodame nendest tublidest noortest arstidest väärilist juurdekasvu haiglale.”

Viktor Sarapuu sõnul saab täpsemat teavet vastuvõtuaegadest, töökorraldusest ja muust haiglaga seonduvast selle uuenevalt kodulehelt.

Print Friendly, PDF & Email