Piduliste jaoks pannakse käiku lisapraamid (2)

Kuivastu–Virtsu parvlaevaliinile pannakse seoses nädalavahetusel toimuva laulu- ja tantsupeoga käiku lisapraamid, et huvilised-osalised saaksid peo ajaks mandrile ja tagasi.

Homme, 6. juuli hommikul sõidab eripraam Kuivastust välja kell 7.55. Pühapäeva öösel vastu esmaspäeva on tavareisidele lisaks pandud kell 1.00 väljuv praam. Laulu- ja tantsupeoliste logistika eest vastutava Mati Talvistu sõnul on bussid tantsijatele ja lauljatele pealinna vastu tellitud kell 21. “Kuidas nad siis jõuavad oma kotid ja asjad ära panna ning tulema hakata, vastavalt sellele nad ka praamile jõuavad. Nooremad tantsijad, keda on umbes 100, asuvad teele juba kell 14.30. Tantsijad, kes tahavad peost lõpuni osa saada, tulevad tagasi koos lauljatega,” rääkis Talvistu. Kokku on Saaremaalt pealinna peole läinud 610 lauljat ja tantsijat.

Saaremaa Laevakompanii assistendi Kersti Õunapuu sõnul on lisapraamidele pileteid osta võimalik ka kõigil teistel, peamine aga on see, et saarlastest peolised ikka öösel kenasti koju jõuaksid.

Print Friendly, PDF & Email