AS-i Baltic Workboats müügitulu langes (5)

Töölaevade valmistamise ja tootmise ettevõte AS Baltic Workboats oli eelmisel aastal peaaegu sama edukas kui aastal 2012, kuid müügitulu siiski langes.

Baltic Workboatsi müügitulu ületas 2013. aastal 20 miljonit eurot ning ärikasum ulatus 3,3 miljoni euroni. Võrreldes 2012. aasta majandustulemustega langes ettevõtte müügitulu eelmisel aastal 12%. Kui enamuse tulust andis tootmine ja müük, siis ligi poole miljoni euro ulatuses on ettevõte tulu saanud laevade hoolduse ja remondi pealt ning peaaegu sama palju tulu andis ka elektri tootmine tuuleenergiast.

Annetusi ja kingitusi on Baltic Workboats teinud 315 000 euro ulatuses.

Eestis on Baltic Workboatsi põhilisteks klientideks erinevad ametkonnad nagu piirivalve, politsei, tolliteenistus, kalakaitse, lootsi- ja sadamateenistused. Ettevõtte valmistatud laevad on leidnud omanikud nii lähisriikidest kui ka Iirimaalt, Aserbaidžaanist ja Bulgaariast. Alates 2000. aastast on klientidele üle antud üle 122 erineva suurusega laeva.

Kristi Luha

Print Friendly, PDF & Email