Kolm põrsakest kihutasid praamile (30)

Foto: Rebeka Tiidussalu

Saarlannadel Rebeka Tiidussalul ja tema emal Rimma Liigsool õnnestus laupäeva öösel vastu pühapäeva Virtsu sadamas jäädvustada pilt sellest, kuidas kolm metsanotsut praamile kablutavad.

“Tulime kontserdilt ja sättisime tütrega ennast öise, kella kahese praami peale. Tukkusime ja ootasime praami, praam tuli ja lasi autod maha. Ning äkki vaatame, et mis sealt paremalt poolt tulemas, on need koerad või hundid,” meenutas Rimma Liigsoo lustakat juhtumit.

Tegu oli noorte notsudega, kes üksteise järel praami peale kihutasid. Kuid kuna seal seisis neil praamimees vastas, keerasid loomad ringi, tiirutasid kai peal, hüppasid lõpuks laevast vasakule poole merre ning kadusid.

“See oli tõeliselt äge vaatepilt, ja neil olid nii vahvad pikad ninad,” naeris Liigsoo, kes varem ei olnud metssiga nii lähedalt näinudki.

Print Friendly, PDF & Email