Vabatahtlikud tulevad Sarapiku talu rahvale appi

Täna hommikul kell 10 alustatakse Orissaare vallas Kareda külas Sarapiku talu põlengu tagajärgede koristustöödega.

“Meil on väike ja kokkuhoidev küla, kus üksteist hoitakse,” ütles koristustalgute eestvedaja, külaseltsi Tagavere Optimistid juhatuse liige Tõnn Mägi. Tema sõnul on plaanis põlenud maja plats korda teha, puiduosa ära põletada ja muud materjalid kokku koguda. “Eks me kohapeal vaatame, mida teha on vaja, traktorid ja autod on meil olemas,” rääkis Mägi, kes pani postituse talgute kohta ka Facebooki. Eile õhtuks oli registreerunud juba üle 30 inimese. “Abijõud on alati teretulnud,” kinnitas Tõnn Mägi. Kaasa soovitas ta võtta kindlasti töökindad ning rehad ja labidad.

Orissaare vallavanem Vello Runthal rõõmustas, et häid inimesi, kes on midagi vastu tahtmata nõus abistama, kui mure majas, on Eestis palju. Vallavanema sõnul on laekunud nii suuremaid kui ka väiksemaid summasid.

Põlengus kodu kaotanud pere tänab kõiki annetajaid ja annab teada, et kuna neil ei ole praegu võimalik riideid kusagil hoida, siis võib neile riidekraami pakkuda hiljem. Pakkuda võib ka korras koduelektroonikat ja mööblit. Kellel on aga võimalik kodu kaotanud peret rahaliselt toetada, siis selleks on Tagavere poes annetuskast. Võib ka teha ülekande
vallavalitsuse arvelduskontole EE032200001120137030 Swedbankis märgusõnaga “Sarapiku”.

Print Friendly, PDF & Email