Saaremaa politsei juhtkond vahetub (2)

Eile koos siseminister Hanno Pevkuriga Kuressaare kordonit külastanud PPA peadirektor Elmar Vaher andis teada, et 1. oktoobrist juhib Kuressaare politseijaoskonda senine kriminaaltalituse juht Rainer Antsaar. Senise jaoskonnajuhi Kaido Vahteri tähtajaline tööleping on lõppenud. Kuressaare politseijaoskonna piirkonnavanem Aare Allik suundub aga juhtima Hiiumaa politseid.

Rainer Antsaar valiti 2013. aastal Lääne prefektuuri parimaks kriminaalpolitseinikuks. Talle on annetatud politsei III klassi teeneterist.

Tulevane Hiiumaa politseijuht Aare Allik alustas politseiteenistust 1991. aastal Saare politseiprefektuuris kordnikuna. Teenistuse jooksul on ta töötanud Tallinna politseiprefektuuris ja Lääne politseiprefektuuris, Kuressaares varem ka Saaremaa politseijuhina.

Print Friendly, PDF & Email