Tasuta tennisekursustele registreeriti rekordarv lapsi

Saarte Hääle ja Kuressaare tennisekeskuse üleskutse peale veeta koolivaheaeg sportlikult tenniselaagris tuli kokku kuuskümmend last.
“Ei oleks osanud oodata, et lapsi nii palju tuleb,” ütles treener Priit Suluste, lisades, et hilisematele soovijatele tuli isegi ei öelda. “Võtsime nii palju vastu, kui võimalik.” Küsimusele, mis võib olla sellise suure huvi põhjuseks, vastas Suluste, et kindlasti võimalus tasuta proovida ning ka treeninghall ja tingimused on head. Tennisehuviliste hulgas ei ole seni ühtegi väljalangenut olnud. “Ma ei tea ühtegi, kellele ei meeldiks,” kinnitas Suluste.
Praegu on gruppe kokku seitse, varasemast oli ka treeneril üks grupp, nii et kokku on treenimas kaheksa lastegruppi. Seda, kas samalaadset võimalust ka tuleval aastal pakutakse, ei osanud Suluste öelda, kuid nentis, et eks see oleneb sellest, kuidas on treenerite ja ajaga.

Print Friendly, PDF & Email