Lühidalt spordist

Timmu Kõrge ja Erki Pints
Foto: Timo Anis

Kõrge ja Pints võitsid Viru ralli

Laupäeval lõppenud Viru rallil finišeerusid võitjatena Timmu Kõrge ja Erki Pints. MM-Motorsport-meeskonna Ford Fiesta R5-autol sõitnud Timmu Kõrge ei andnud reedel liidrikohta käest ja pigem kasvatas edu jälitajate ees. Ralli finišis oli Kõrge tulemusega rahul, tõdedes, et tegu oli raske ralliga.

Rigo Räim võitis velotuuri

Jalgrattur Rigo Räim võitis Prantsuse Gujaanas viiest etapist koosnenud velotuuri Grand Prix Caron Diffusion, mis on sealse Tour de Guyane’i kõrval tähtsuselt teine võistlus.

“Tuuriga jäin väga rahule, sain etapivõidu ja kokkuvõtte kätte,” rõõmustas Rigo Räim, kelle sõnul olid need võidud klubile väga olulised, sest siiani oldi veel võiduta.

Toimus tenniseturniir Saaremaa Kadakas

Saare tennisekeskuses toimus naisharrastajate tenniseturniir Saaremaa Kadakas.

Üksikmäng: 1. Kristiina Koel Tallinnast; 2. Maire Leedo Kuressaarest; 3. Marin Daniel Tallinnast. Paarismäng: 1. Marin Daniel ja Siiri Pedriks Tallinnast; 2. Mare Mägi ja Külli Raamat Kuressaarest; 3. Maire Leedo ja Maie Ader Kuressaarest.

Anre Nõmme Pihkvas kolmas

Anre Nõmme osales 11.–15. juunini Venemaal Pihkvas toimunud regatil The Pskov Sailing Regatta XI, kus ta sai kolmanda koha. Klassi 2,4mR Venemaa karikavõistluste raames toimunud regatil oli Andre Nõmme seeria järgmine: 3.; 4.; 2.; 1.; 1.; 5.; 4. koht.

Saaremaa malev kolmas

Saaremaa maleva meeskond saavutas Raplamaal Kehtna vallas Kaereperes Valtu palliplatsil mängitud Kaitseliidu jalgpalli karikavõistlustel kolmanda koha. Saaremaa malev mängis koosseisus: Tõnis Põlluäär, Karel Kruuser, Arli Saar, Kerdo Jakunin, Hardo Niit, Olev Sten Erik Jõgi, Aksel Artus, Raiko Tõhk, Kevin Org ja Margus Tüür.

Tiidrek Nurme kolmas

Pühapäeval Tartus toimunud Gustav Sule mälestusvõistlustel võitis Tiidrek Nurme 1500 m jooksus 3.42,87-ga kolmanda koha. Andi Noot sai isikliku rekordiga 3.45,03 kaheksanda koha.

Henek Tomsonilt isiklik rekord

Narva Energiajooksu raames toimunud Eesti meistrivõistlustel poolmaratonis sai Henek Tomson parima saarlasena 28. koha, püstitades 1.16.36-ga uue isikliku rekordi.

Motokrossimehed võistlesid Jõgeval

14. juunil toimus Jõgeval Eesti hobikrossi klubi sarja 4. etapp. MX 30+ masinaklassis võitis Raimo Koppel, kolmandaks tuli Holger Kukk. MX B masinaklassis saavutas Rogert Room 3. koha.

Abruka regatil võidutsesid Katarina Jee ja Kadri

Traditsioonilisel Abruka regatil oli stardis üheksa jahti. Suurematest jahtidest võitis Katarina Jee (Mart Tamm), teine oli Elli (Margus Hiet) ja kolmas Liliann (Margus Beljakov). Väiksematest oli parim Kadri (Andres Haavel), teine oli Mercurius (Margus Tasa) ja kolmas Lote (Rando Salu).

Kolmapäevaku võitis Centaur

Saaremaa merispordiseltsi avamerepurjetamise kolmapäevaku võitis Centaur (Rain Riim) Mercuriuse (Indrek Kivi) ja Lote (Rando Salu) ees.

Noorpurjetajad poodiumil

Pärnu purjetamisnädala regatil said Kristo Õunap ja Kevin Grass klassis 29er teise koha, RS Feva klassis olid noorematest, alla 14-aastastest kõige tublimad Daniel ja Jaagup Rüütel.

Saare kergejõustiklastele hõbe

Tartus Tamme staadionil toimunud Eesti noorte teatejooksude meistrivõistlustel võitis KJK Saare (Risto Lillemets, Indro Kottise, Johannes Treiel, Kaarel Ernits) poiste A-klassis 4x 110 m tõkketeatejooksus ajaga 1.04,03 hõbemedali.

OG TV10 Olümpiastardis teine

Orissaare gümnaasiumi võistkond saavutas sarja TV10 Olümpiastarti finaaletapil Karksi-Nuias väikeste koolide arvestuses teise koha. Võitis Koeru KK 35 972 punktiga, Orissaare gümnaasium kogus 35 585 punkti.

Saarlased osalesid rogain’i EM-il

Lõuna-Eestis toimunud rogain’i Euroopa meistrivõistlustel panid end proovile ka saarlased. Rajal oli võistkond Saarlane Metsas (Raul Kangur ja Janos Nikopensius), kes 23 tunni ja 30 minuti jooksul kogus 210 punkti ja sai 116. koha. Võistkonna Saare Malev moodustasid Taavi Tuisk ja Jüri Linde, kes olid rajal veidi alla 18 tunni ja said kokkuvõttes 168. koha.

Rahvaliiga suvevolle alustas

Credit24 rahvaliiga suvevolle Kuressaare Supelranna turniiri esimesel etapil osales 36 vollesõpra. Esimese etapi võitis naistest võistkond, kuhu kuulusid Eliisa Peit, Eveli Rohi ja Merilyn Tiit. Meestest oli võidukas võistkond koosseisus: Asko Esna, Janno Õunpuu, Kristjan Lepp ja Raivo Kaseorg.

 

Print Friendly, PDF & Email