FOTOD: Jalgpallihuvilistel põles saunakatus pea kohal

Jalgpallihuvilistel põles saunakatus pea kohal
Foto: Irina Mägi

Reedel, 13. juunil kell 20.32 said päästjad teate, et Orissaare vallas Salu külas on süttinud saun. Kui päästjad kohale jõudsid, oli umbes 20 ruutmeetri suuruse saunahoone katus leekides. Päästjad kustutasid tulekahju.

Põlengu tagajärjel hävis sauna katus ja hoone sai tahma- ja veekahjustusi. Esialgsel hinnangul sai tulekahju alguse saunaahju ja korstnajala vahelisest ühendusest.

Perepoeg Koit ütles eile, et nad vaatasid koos sõpradega sauna puhkeruumis arvutist jalgpalliülekannet. Kokku oli majas viis inimest. Sauna oli köetud umbes kaks tundi ja võetud oli ka esimene leil. Äkki tormas

Koidu kasuisa sisse ja hüüdis, et katus põleb. Välja tormates nägi Koit, et saunakatus on leekides ja laiali paiskusid ka eterniiditükid, kuigi sees polnud nad midagi kuulnud.

Esimesena jõudsid kohale Tagavere vabatahtlikud päästjad, kelle hulka kuulus ka majaperemees.

Koit arvas, et kahjutuli võis küll alguse saada korstnajala ühenduse juurest, kuna tules hävis vaid katus ja osa lage. Noormees usub, et sauna saab taastada. Saunal oli ka varakindlustus. Seda, kes tol õhtul jalgpalli mängisid, ta suure ehmatusega enam ei mäletanud. “Vist oli Holland,” pakkus ta.

Print Friendly, PDF & Email