Koduõde on oodatud külaline (2)

KODUÕEST ON SAANUD OMAINIMENE: Tahulas elav Külli-Astrid Int ei jõua oma koduõde Jaana Aava ära kiita. “Ta tuleb alati rõõmsa meelega ja tõstab minu tuju ka,” ütleb proua Int, kellel Jaana Aav parajasti vererõhku mõõdab. Foto: Sander Ilvest

KODUÕEST ON SAANUD OMAINIMENE: Tahulas elav Külli-Astrid Int ei jõua oma koduõde Jaana Aava ära kiita. “Ta tuleb alati rõõmsa meelega ja tõstab minu tuju ka,” ütleb proua Int, kellel Jaana Aav parajasti vererõhku mõõdab. Foto: Sander Ilvest

Kaarma vallas Tahula külas elav Külli-Astrid Int on koduõendusteenusega väga rahul. “See on super,” kiidab vanaproua, kel aastaid üle 80.

“Kahju, et ma alguses ei teadnud, et selline teenus üldse olemas on,” ohkab Külli-Astrid, lisades samas, et see on kivi endise perearsti kapsaaeda, kes teda sellest ei teavitanud.

“Lihtsalt juhuslikult läksin vastuvõtule, seal oli pereõde, tema siis küsis, miks ma seda teenust endale ei telli. Ma siis küsisin, mis asi see on, ja siis ta ajas selle asja jutti. Häid inimesi on ilmas veel olemas, selliseid, kes hoolivad teistest,” räägib Külli-Astrid õhinal, kuidas ta koduõendusteenusest üldse teada sai.

Edasi loe laupäevasest Saarte Häälest.

Print Friendly, PDF & Email