Saaremaa jalgpallimeistrite Superkarika võitis Torgu

Endise Kuressaare põhikooli staadionil mängitud Saaremaa jalgpallimeistrite Superkarikas 2014 kohtumises alistas Torgu FC Taritu 3 : 1.

Torgu kapten Mart Undrest ütles, et tegu oli pingelise finaaliga, kus meestel keesid vahepeal kired üle, aga seda tähtsam on võit.

FC Taritu kapten Raimond Salong avaldas Torgu meestele tunnustust. “Vastased olid tublid,” märkis ta.

Torgu alustas mängu paremini ja juba 4. minutil lõi Mario Stern terava nurga alt 1 : 0. Kuigi Andre Kaselal õnnestus 13. minutil mänguseis viigistada, mindi puhkama Torgu 2 : 1 eduseisul. 34. minutil lõi Mait Erlenbach seisuks 2 : 1.

“Kiire edu andis meestele hea emotsiooni, kuid kahjuks lasime kohe tagasi lüüa,” rääkis Mart Undrest. “Mario Stern oli oluline lisajõud. Oleme aru saanud, et vanade meestega enam midagi ei ehita, sest noored on teravamad ja hea pallikäsitsusega, neile tasub toetuda.”

Raimond Salong tunnistas, et kiirelt kaotusseisu jäämine FC Taritu mängu ei mõjutanud. “Esimene poolaeg oli meil üldse kehv, kuigi saime ka 1 : 1 viigi kätte. Teine poolaeg oli natuke parem, kuid ka mitte kõige õnnestunum,” tõdes ta.

Kuigi teisel poolajal oli võrdne mäng, olid Torgu mehed pisut teravamad ja lõppseisu vormistas 50. minutil Timo Ojavee. “Meil oli täna parem komplekteeritus, sest meil olid kõik mehed kohal ja mõned noored ka juures,” ütles Mart Undrest. “Vahetustega saime teravust hoida ja suruda, see tõi ka edu. Aga mulle tundub, et me kontrollisime tervet mängu. See mäng oli meie oma ja me pidime selle ära võtma. Meil jäi hulganisti võimalusi ka löömata.”

Raimond Salongi sõnul jättis FC Taritu tegutsemine soovida, kuna see meeskond mängis koos esimest korda.

FC Taritu ja Torgu on peamised pretendendid ka maakonna meistri tiitlile. “Selle positiivse emotsiooni pealt võib loota, et suudame mängida ka teisele karikale. Kui mehed on kohal, on võrdsete mäng ja siis sõltub juba pisiasjadest, kes sel päeval parem on,” märkis Mart Undrest.

Raimond Salong vihjas, et maakonna meistrivõistlustel saab rändkarika endale see, kes võidab kolm korda järjest.

Print Friendly, PDF & Email