Kihelkonna valda kavandatakse tanklat (2)

Kihelkonna valda Lonksu teeristi plaanitakse paigaldada tankla. Praegu tangivad kohalikud inimesed kütust kümnete kilomeetrite kaugusel Kärlal ja Kuressaares.

“See mõte on olnud ammu ning see ei ole mitte esimene tahtmine teha,” ütles Kihelkonna vallavanem Raimu Aardam, lisades, et paar-kolm aastat tagasi oli tankla juba plaanis, kuid see mõte sumbus millegipärast ära. “Aga nüüd on asi tõsine,” kinnitas ta.

Ettevõtja, kes oma nime lehes avaldada veel ei tahtnud, ütles, et tankla ei tule suur. “Pea-asi, et oleks olemas üks diisli- ja bensiinitankur ning kui riik seadust ei muuda, siis ka roheline kütus põllumeestele, et ka neil oleks seda lähemalt võtta,” rääkis mees, kelle sõnul on eesmärk see, et kohalikud elanikud saaksid lähemalt kütust.

Print Friendly, PDF & Email