Elektrumi klientidel on nüüd üks mure vähem

Koostöös kindlustusseltsiga IF Kindlustus pakub Elektrum Eesti esmakordselt siinmail elektriturul lepingut, millega kaasneb tasuta kindlustus vooluriketest tingitud kodumasinate kahjudele. See tagab lepinguomanikele tasuta kodutehnika kindlustuse kuni 1000 eurot juhtumi kohta.

Elektrumi avalike suhete spetsialisti Priit Pruuli sõnutsi kasutatakse Saare maakonnas Elektrumi müüdud elektrit ca 1000 tarbimiskohas. “Pole õnneks veel mitte ühtegi juhtumit, kus mõne Elektrumi Saaremaal elava kliendi kodutehnika oleks rikke tõttu kannatada saanud,” tunnistas Pruul, avaldades lootust, et seda ka ei juhtu. Kuid nüüdsest on nende klientidel olemas see garantii, et isegi, kui voolukõikumistest, hooletusest, elektrikatkestusest või äikesest tingitud elektririke kodumasina rikub, on see kindlustatud ja hüvitatakse. “Ja nagu vanasõna ütleb – parem karta, kui kahetseda.”

Just hiljaaegu leidis tema sõnutsi lahenduse ühe Elektrumi kliendi juhtum, kus pinge kõikumise tõttu läksid rivist välja mikrolaineahi ja televiisor. Kui muidu oleks kliendil tulnud kanda umbes 400 euro suurust rahalist kahju, siis nüüd aitas uus lahendus inimese kiiresti hädast välja.

Eesti elektriturul on Pruuli sõnul tegu täiesti uue lahendusega. Seda enam, et tavapäraselt pakutakse taolisi hüvesid vaid uutele klientidele. Kõnealune kindlustus on aga mõeldud nii vanadele kui ka uutele klientidele.

Pruul lisas, et Saare maakond on pealegi riskipiirkond ses osas, mis puudutab elektrikatkestusi ja neist tingitud voolukõikumisi, mis mõjuvad kodutehnikale äärmiselt halvasti. Näiteks eelmise nädala jooksul esines maakonnas rikkelisi elektrikatkestusi pea tuhandel majapidamisel, ütles Pruul.

“Rääkimata muidugi sellest, et ees on ootamas suvine hooaeg, mil harvad pole ka äikesetormid, mis eriti just maapiirkondade majapidamistes kodutehnikale palju kahju võivad tekitada.”

Print Friendly, PDF & Email