Ärandatud auto leiti Üüverest (2)

Politsei leidis esmaspäeval Kuressaare linnast Pikalt tänavalt ärandatud sõiduauto Mazda 626 Laimjala vallast Üüvere külast.

“Auto varastati maja hoovist. Esialgsetel andmetel olid autouksed lahti ja võtmed ees,” ütles politsei pressiesindaja Kristi Kais. Samal päeval anti politseile teada, et varastatud autot oli nähtud Leisis ja et see sõitis Orissaare poole. Politseipatrull märkas sõidukit, kuid auto sõitis neil eest ära. Auto leiti Üüverest, kuid juht oli jõudnud selleks ajaks lahkuda.

Kriminaalmenetlus algatati karistusseadustiku varguse paragrahvi järgi. Olenevalt asjaoludest võib sellise teo eest karistada rahalise karistuse või vangistusega.

Seoses juhtunuga palub politsei teatada, kui keegi on näinud tumedates riietes tumeda nokatsiga tumedate juuste ja väikese lõuahabemega umbes 20–25-aastast noormeest, kes on 170–180 sentimeetrit pikk. Politseile teada oleva info põhjal võib ta liikuda Valjala ja Laimjala kandis. Igasugune info on teretulnud numbrile 50 53 491 või 110.

Print Friendly, PDF & Email