Kaks Saarte Hääle tellijat said jalgratta võrra rikkamaks (1)

KENA SÕITA: Elmar Pärn usub, et rattaga on kenam sõita kui jala käia. Foto: Sander Ilvest

KENA SÕITA: Elmar Pärn usub, et rattaga on kenam sõita kui jala käia. Foto: Sander Ilvest

Saarte Hääle kevadine lehetellimiskampaania lõppes aprilli viimasel päeval loosimisega. Fortuuna tahtel said stiilse retroratta omanikeks Elmar Pärn Kuressaarest ja Arvet Õisnurm Pihtla vallast.

Esimene neist, Elmar Pärn tuli võitu Saarte Hääle toimetusse vormistama läinud reedel ja rõõmustas ratta üle väga. “Ma olen vana inimene ja pidin jala käima. Rattaga on ikka palju kenam sõita!” kiitis Pärn oma uut stiilset sõiduriista.

Ta naeris, et möödunud aastal sõitis ta küll ka jalgrattaga, kuid nüüd tuleb enne taas sadulasse istumist natuke ikka harjutada. Alles hiljuti oli ta veel ka autoroolis istunud, kuid nüüd saabki rattale üle minna. Võidetud jalgratta juures meeldis talle eriti see, et tegemist on nn universaalse rattaga, mis passib kenasti nii meestele kui ka naistele.

Pärn tõdes, et ainult meeste jalgrattad talle väga ei meeldigi, kuna nende puhul on tarvis jalga nõnda kõrgelt üle raami upitada. “Aga sellega on täitsa kena,” kinnitas ta peaaegu et varase sünnipäevakingitusena tulnud jalgrattast kõneldes. Elmaril on nimelt maikuu teises pooles 95. sünnipäev. Saarte Häält on ta tellinud juba pikemat aega.

Teine õnnelik võitja Arvet Õisnurm käis võitu vormistamas esmaspäeval. Õisnurm märkis, et temagi pole ekstra loosikampaania pärast lehte tellinud. Tal on Saarte Hääl tellitud otsekorraldusega juba varasemast.

Esimese proovisõidutiiru kohe pärast Hawaii Expressist ratta kätte saamist ära teinud Õisnurm kiitis nagu Elmar Pärngi jalgratta heaks. “Kena kerge ja mugav,” arvas ta sadulast maha tulles.

Arvet Õisnurmele on õnn varemgi naeratanud. “Ükskord võitsin ka Rehemäel. Siis helistati sealt ja esimene asi, mis peast läbi käis, oli – millal ma sinna Indiasse lähen?!” meenutas ta muigelsui kunagist võitmist. Tookord olla loosimise peavõit olnud just reis Indiasse. Reisi ta siis ei saanud, ühe auhindadest aga küll.

Loosirattas osalesid Saarte Hääle tellijad, kel oli 30. aprilli seisuga kehtiv tellimus.

Print Friendly, PDF & Email