Kahtlane kohver oli tühi (1)

Foto: Raul Vinni

Pühapäeva keskpäeval võisid Kuressaare kuursaali juures pargis jalutajad näha samas politseinikke toimetamas. Kohal olid ka kiirabiauto ja päästjad. Ametimeeste huviorbiidis oli maas vedelev must kohver.

“Lossipargis oli puu najal tühi must reisikohver. Demineerijad kohal ei käinud, kuna kohapeal selgus, et kohver on tühi,” ütles Lääne päästekeskuse kommunikatsioonijuht Viktor Saaremets.

“Mis kahtlastesse pakkidesse puutub, siis ennekõike kutsuks inimesi üles oma prahti ja kasutuid asju minema viskama, mitte jätma neid lohakile ega avalikesse kohtadesse vedelema, sellega välistataks ka sarnased väljakutsed,” rääkis Saaremets. Kui inimene leiab aga mõne sellise koti või kohvri või paki, mis konkreetsesse keskkonda ikka kohe kuidagi ei sobitu, tuleks sellest teada anda, helistades 112.

Print Friendly, PDF & Email