Taavo Tenno autokool ostis endise ARK-i hoone (7)

MOOTORRATTURID ESIMESTENA: Taavo Tenno sõnul võiks ilmselt juba järgmine A-kategooria kursus uutes Kudjapel asuvates ruumides toimuda. Foto: Peeter Kukk

MOOTORRATTURID ESIMESTENA: Taavo Tenno sõnul võiks ilmselt juba järgmine A-kategooria kursus uutes Kudjapel asuvates ruumides toimuda. Foto: Peeter Kukk

Autokooli omanik ja sõiduõpetaja Taavo Tenno mõlgutas Kudjapel asuva ja Riigi Kinnisvarale kuulunud endise autoregistrikeskuse hoone ostumõtteid juba mõnda aega.

“See hoone on ammu juba mõtetes olnud ja tänu ühele tähelepanelikule sugulasele, kes selle müügikuulutuse avastas, saigi ost ette võetud,” tunnistas Taavo Tenno Saarte Häälele ostutehingut kommenteerides.

Kahtlemata on otse hoone taga asuv korralik sõiduharjutusplats Tenno sõnutsi ostu juures oluline lisaväärtus. “Edaspidi on plaanis see plats ka rohkem korda teha ja muuta sobivaks mootorratturite õppeks,” kinnitas ta.

Kõik teoorialoengud autokooli peremehe sõnul ilmselt päris kohe Kudjapel toimuma ei hakka. Esialgu vaid A-kategooria ja lõppastme koolituse loengud. “Liigume tasa ja targu ning saab näha, milliseid võimalusi annab nende ruumidega veel pakkuda,” tõdes Taavo Tenno.

Praegu käib hoones remont, seetõttu ei ole veel ka paigas kindlat kuupäeva, millal autokool oma praegusest asukohast Rootsi tänaval Kuressaare teele kavatseb kolida. “Tuleb lihtsalt reklaami jälgida,” märkis Tenno. Samas nentis ta, et ilmselt võiks juba järgmine A-kategooria kursus uutes ruumides toimuda.

Juhiloa taotlejate osas on olukord Taavo Tenno sõnul tema autokoolis stabiilne. Huvilisi on siiani jätkunud. Ta avaldas lootust, et uute ruumide saamisega muutub õppetöö oluliselt mugavamaks ja kliendisõbralikumaks, kui see seni rendipinnal on olnud.

“Arvan, et loengu vaheajal väike kohviga turgutuse võimalus on õpilastele kindlasti meeltmööda,” avas Tenno uue maja võimalusi. “On ka võimalus mootorratta simulaatoril kätt harjutada.” Ideid on autokooli omanikul uue majaga palju, aga neist on tema sõnutsi veel natuke vara rääkida.

ARK-i endise büroona tuntud hoone asub Kuressaare linna halduspiirist umbes poole kilomeetri kaugusel. Arco Vara müüs Riigi Kinnisvara AS-ile kuulunud ARK-i endist hoonet Kudjapel Kuressaare teel alghinnaga 59 000 eurot. Hoone pakkus aastaid huvi ka Kaarma vallale.

Print Friendly, PDF & Email