KG galakontsert kutsub kaasa elama

Eeloleval pühapäeval kell 16 algab Kuressaare linnateatris Kuressaare gümnaasiumi 12. galakontsert, kus traditsiooniliselt esinevad kooli parimad tegijad kaunite kunstide alal.

Kaheosalisel kontserdil astub lavale ligi 200 esinejat algklassidest gümnaasiumini, mis on rohkem kui viiendik kooli praegusest õpilaskonnast. Esindatud on nii sõnakunst, koolimood, instrumentaalmuusika, ansambli- ja soololaul kui ka erinevates stiilides tantsu- ja liikumisnumbrid.

Kontserdikava on mahukas. Esimeses osas näeb laval 3. klasside plokkflöödiansamblit (juh Helle Rand, Veikko Lehto), Oliver Leppikut 2.c-st (juh Helle Rand), Inspira 1.–4. klasside tantsurühma (juh Nikolai Räbin), Sander Berensit 6.a-st (juh Maret Laurson) ja tütarlasteansamblit Üksmeel (juh Helle Rand). Veel tulevad kontserdi esimeses osas lavale Inspira 2.–4. klasside tantsurühm (juh Inge Jalakas), Sten-Erik Liiv (6.b) ja Alo Benno (juh Laine Lehto), segaansambel Sa:rlaine (juh Laine Lehto), Laura Oolup 12.c-st (juh Eve Tuisk), Kateriine Püüa ja Carmen Verhovitš 8.b-st (juh Pilvi Karu) ning poisteansambel Õunaraks (juh Laine Lehto). Samuti näeb 9.b klassi võimlemiskava (juh Tiina Käen ja Endel Tustit), Juhan Soont 6.a-st (juh Maret Laurson), Uudo Seppa 10.b-st ja 5. klasside rahvatantsurühma Väikesed Sõlesepad (juh Merle Tustit).

Kontserdi teises osas, mille orienteeruv algus on kell 17.30, näeb ja kuuleb tütarlasteansamblit Säde (juh Pilvi Karu), 6.b poiste võimlemiskava (juh Gabriel Sepp), Gert Tammelit 10.a-st (juh Marit Tarkin), Cathrin Benita Poopuud 4.b-st (juh Pilvi Karu), Stella-Liisa Lõhmust ja Taavi Aega 11.b-st (juh Laine Lehto). Kontserdi selles osas on laval ka 5.b tüdrukute võimlemiskava (juh Inge Jalakas), Gretten Vaga 6.a-st (juh Maret Laurson), Kerstin Tang 7.a-st (juh Lolita Äär), Inspira 5.–8. klasside tantsurühm (juh Nikolai Räbin), Greete Paaskivi 9.b-st ja Kristiin Koppel (juh Pilvi Karu). Lisaks on lavale tulemas Tanel Aeg 11.b-st (juh Marit Tarkin), Anna Karakjan
8.a-st oma moekollektsiooniga (juh Raili Kaubi), tütarlasteansambel Särts (juh Pilvi Karu) ja gümnaasiumi rahvatantsurühm Sõlesepad (juh Merle Tustit).

Pileteid on võimalik osta vaid eelmüügist kuni reedeni nii KG muusika vaheruumist 102 kui ka Kuressaare linnateatri kassast.

Laine Lehto
peakorraldaja

Print Friendly, PDF & Email