Jäävaba andis tõelise sõu

BÄND MISSUGUNE: Allar Pulk, Tarvo Raja, Petor Pesukov, Meelis Juhandi, Tarmo Suvisild. Pildil on peitu jäänud Oliver Kilter. Foto: Uku Timm

BÄND MISSUGUNE: Allar Pulk, Tarvo Raja, Petor Pesukov, Meelis Juhandi, Tarmo Suvisild. Pildil on peitu jäänud Oliver Kilter. Foto: Uku Timm

Läinud laupäeval Salme kultuurimajas oma viienda sünnipäeva puhul kontserdi andnud Salme bänd Jäävaba pakkus rahvale korraliku elamuse.

Salme kultuurijuht Maire Sillavee tõdes, et Jäävaba oli suurt vaeva näinud, seda eriti Oliver Kilter – bändi eestvedaja ja kava kokkupanija. “Kontsert oli hästi üles ehitatud, solistid vaheldusid. Kuigi repertuaar oli tuttav, oli lauludele omapoolse lähenemisega leitud huvitavaid lahendusi,” kiitis ta. Üllatusena esines Sillavee sõnutsi trio 13 ehk Kolm Teist: Tarmo Suvisild (viiul), Heiko Liiv (kitarr) ja Väino Uibo (suupill). “Omaette elamus oli muidugi Oliver Parresti torupillisoolo!” lisas kultuurijuht.

Maire Sillavee nentis, et kuna neil puudus eelnev kogemus harrastusbändi kontserdi korraldamisega, ei osanud nad eelnevalt publiku hulka prognoosida, arvestada tuli ju sedagi, et oli ikkagi laupäev ja saunaõhtu. Ta lisas, et rahvast oleks kindlasti võinud rohkem olla, Salme kultuurimaja saal oleks mahutanud küll. “Sõu oli päris äge – hea muusika, valgusefektid, mille taga oli Margus Lepik, kostüümid –, kõik just nii nagu peab,” kinnitas Sillavee.
Kontsert avaldas muljet ka seda uudistama läinud Salme põhikooli õpetajale Merle Lepikule.

Kava oli tema sõnutsi kaasakiskuv, värviküllane, toredate kaassolistide ja külalisesinejatega.

Print Friendly, PDF & Email