Spordikooli noormehed võrkpallis hõbedal

Nädalavahetusel Põltsamaal mängitud kuni 20-aastaste noormeeste Eesti võrkpallimeistrivõistlustel võitis Saaremaa Spordikool hõbemedalid.

Treener Asko Esna tunnistas, et Põltsamaale sõideti kulla järele, sest karikavõistluste võit näitas, et selleks ollakse võimelised. “Ma ei ole hõbemedalites pettunud, sest pall on ümmargune,” rääkis Esna. “Pinge kestis lõpuni ja kulla saatuse otsustas viimane mäng. Midagi pole teha, sellepärast ongi võrkpall võrratu.”

Asko Esna sõnul sai määravaks mäng Võruga. Saarlased olid geimidega 2 : 1 ees ja juhtisid neljandas 24 : 21, kuid kaotasid selle 24 : 26 ja mängu 2 : 3. “Paraku ei saanud poisid palli enam maha ja sinna see kuldmedal läkski,” kurtis ta.

Kuna teistes kohtumistes alistas Saaremaa SK Kuressaare VL SK 3 : 0, Premium7/ Salva Tartu 3 : 0 ja Põltsamaa SK 3 : 1, siis oli vaatamata Võrult saadud kaotusele võimalus siiski meistriks tulla. Selleks tuli viimases kohtumises alistada Selver vähemalt 3 : 1. Mäng võideti paraku küll 3 : 2 ja see tulemus andis hõbemedalid.

“Selver tuli väga hea emotsiooniga peale ja jäime kohe n-ö rongi alla,” rääkis Asko Esna. “Ma ütlesin enne mängu ka poistele, et peame selleks valmis olema. Paraku said nemad selles kohtumises oma.”

Kuressaare VL SK kaotas Võru SK-le 0 : 3, Põltsamaa SK-le 0 : 3, Selver Tallinn I-le 2 : 3 ja Premium7/ Salva Tartule 1 : 3.

Turniiritabel: 1. Selver Tallinn I 9; 2. Saaremaa SK 9; 3. Võru SK 9; 4. Premium7/ Salva Tartu 7; 5. Põltsamaa SK 6; 6. Kuressaare VL SK 5 punkti.

Nädalavahetusel Kuressaares mängitud kuni 20-aastaste neidude Eesti meistrivõistlustel sai Saaremaa Spordikooli võistkond viienda koha. Saaremaa SK võitis Tartu SS Kalevit 3 : 0 ja VK Täht Tallinna 3 : 0, kaotus tuli vastu võtta Võru SK-lt (1 : 3), Viljandi SK-lt (0 : 3) ja Kohila VK-lt (1 : 3).

Kuldmedali võitis Võru Spordikool 9 punktiga, hõbemedali Viljandi Spordikool 8 ja pronksmedali Kohila Võrkpalliklubi 8 punktiga. Neljas oli VK Täht Tallinn 8 punktiga, viies Saaremaa SK 7 punktiga ja kuues Tartu SS Kalev 5 punktiga.

Print Friendly, PDF & Email