Publiku huvi opereti- ja balletifestivali vastu on suur

Kolmandik tänavu oktoobris Saaremaal toimuva festivali “Estoonlastelt saarlastele” piletitest on juba müüdud. Piletimüüki alustati möödunud neljapäeval.

Põhiürituste pileteid pandi müüki 5000. “Kui arvata lisaks neljapäeval-reedel toimunud laste haridusprojektid “Päikesekuningast Kratini” ja “Ka ooper kõlab tuttavalt”, saab rahvusooperi tegemistest Saaremaal sel aastal osa ligi 7000 inimest,” ütles teatrijuht Aivar Mäe.

Rahvusooper Estonia avalike suhete ja turundusteenistuse juht Ülla Veerg tõdes, et kõige enam on ostetud pileteid operetile “Silva” ja balletile “Bajadeer” ning põhiliselt on pileteid ostetud ikka Saaremaal. Kuid päris palju pileteid on ostetud ka internetist. “Rõõmu teeb, et kõikidele etendustele ja üritustele on juba pileteid müüdud ning et huvi on nii suur,” tähendas Veerg.

Festival “Estoonlastelt saarlastele”, mis toimub 12.–16. oktoobrini, keskendub operetile ja balletile, lisaks pakutakse mitmeid kontserte, näitusi, põnevaid kohtumisi jpm.

Print Friendly, PDF & Email