Kuressaare spordireform liikus edasi

Kuressaare linnavalitsuse plaan likvideerida SA Kuressaare Spordibaasid ja panna selle sisu kokku linnale kuuluva Saaremaa spordikooliga sai ka sihtasutuse nõukogus rohelise tule. 

Spordibaaside nõukogu esimees Simmo Kikkas ütles Saarte Häälele, et sihtasutuse likvideerimine kiideti ühehäälselt heaks. Kikkase sõnul on selles käigus positiivseid asjaolusid ilmselgelt rohkem.

Likvideerimise otsus peaks arutusele tulema juba linnavolikogu aprilliistungil, vastasel juhul ei pruugi protsessiga 1. jaanuariks ühele poole saada. Simmo Kikkase sõnul tuleb sihtasutuse likvideerimine ja selle ülesannete koondamine Saaremaa spordikooli alla korraldada nii, et väljastpoolt midagi ei muutuks ega takerduks.

Kikkas avaldas lootust, et järgmise aasta eelarvet koostades võetakse kuulda ka soovi, et likvideerimisega kokkuhoitav rahasumma investeeritaks sporti. “Volikogu me sundida ei saa, kuid selline soov oleks,” sõnas Simmo Kikkas.

Print Friendly, PDF & Email