FC Taritu meeskond kaitses saaliliigas tiitlit

Talve jooksul maakonna erinevates saalides mängitud jalgpalli saaliliiga mänge valitses täielikult FC Taritu, kes esikoha osas konkurentidele sõnaõigust ei andnud.

FC Taritu kapten Raimond Salong tunnistas, et meeskonna eesmärk oli mullu võidetud tiitlit kaitsta. “Paberil võib ju ülekaal suur tunduda, aga nii lihtsalt see võit ikka ei tulnud,” märkis Salong. “Oli tõsiseid kohtumisi ja eks meilgi oli nõrkusehetki, kuid õnneks suutsime neist üle olla.”

Saaliliigas võitis FC Taritu kõik 12 kohtumist, kogus 36 punkti väravate vahega 88 : 17. Järgnesid Torgu 22, Kaarma SK 19, Salme SK 19, FC Smuuli 15, Leisi JK 10 ja Kärla 3 punktiga.

“Muidugi oleks tahtnud, et turniir oleks olnud põnevam ja pingelisem, kuid meil motivatsiooni puudust ei olnud,” kinnitas Raimond Salong. “Mehed ei läinud väljakule mõttega, et kõik on juba käes ja tuleb võit lihtsalt ära vormistada.“

Salongi sõnul on FC Taritu edu taga hästi kokkumängiv meeskond. “Meie puhul sai määravaks see, et oleme ühe tuumikuga mänginud juba neli aastat ja üksteise mõistmine väljakul on hea,” tõdes ta. “See torkab eriti silma just saalis mängides. Konkurendid olid tihti just koosseisudega hädas, kord mängiti ühe, siis teise satsiga.”

FC Taritu suurimaks väravakütiks kerkis viimase mänguga Sander Laht, hooaja jooksul said “jala valgeks” kõik kümme FC Taritu särgis väljakule jooksnud mängumeest.

Suvel jätkab FC Taritu tavapäraselt mängimist rahvaliigas, maakonna meistrivõistlustel ja väiksematel turniiridel.

Print Friendly, PDF & Email