Sajandi ehituse saladus (3)

Kuressaare Soojuse koostootmisjaam on teadupoolest selle sajandi seni suurim ühekordne investeering Kuressaares. Suur raha sünnitab ikka ja jälle tüli ning ei pääsenud sellest ka kombijaama ehitus.

Kõik osapooled on seni avalikkuse ees hoidnud üsna madalat profiili. Tüli ja vääritimõistmisi on küll kinnitatud, kuid nende täpselt sisult katet kergitatud pole. Nüüd sai ka see tehtud.

Ajaleht ei ole vahekohus, kes peaks tegema otsuse, kellel on õigus. Meie kuulame jutu ära ja paneme selle kirja. Ilmselgelt on 12 miljonit eurot maksma läinud ehitise tülide lahtikirjutamine avalikkuse huvi teenistuses. Lugeja otsustab ise.

Kahetsusväärne on see, et Kuressaare Soojuse esindajad ei olnud nõus oma seisukohti ja arvamusi leheveergudel avaldama ja üht-teist jäi selles loos saladuseks. Tasuks aga meenutada ütlust “Räägi inimestega!”. See üldjuhul töötab.

Print Friendly, PDF & Email