Hukkus paadiga merele triivinud kuueaastane poiss (5)

Laupäeva õhtul sai Kuressaare merevalvekeskus teate Saaremaal Pae sadama lähistel merel triivivast paadist, milles on laps. Päästjad leidsid lapse veest, kahjuks ei andnud elustamine tulemusi.

Kuressaare merevalvekeskus sai teate Saaremaa idarannikul Pae sadama lähistel, kaldast umbes 300 meetri kaugusel merel olevast paadist, mis triivis kaldast eemale, kell 18.21. Anti teada, et paadis on üksi kuueaastane poiss.

Politsei- ja piirivalveameti Lääne prefektuuri teatel asusid abivajaja poole teele Kuressaare kordoni piirivalvurid, Kuressaare päästekomando päästjad, Muhu vabatahtlikud merepäästjad ning kiirabi. Päästjad leidsid päästevestis poisi veest ja tõid kaldale, üritades teel kaldale last elustada.

Kell 19.27 jõuti kaldale ning poiss anti meedikutele üle. Kohalolnud meedikute pingutused tulemusi ei andnud ja poissi elustada ei õnnestunud. Asjaolude väljaselgitamisega, kuidas poiss üksi paadiga merele sattus, tegeleb politsei.

Print Friendly, PDF & Email