Orissaare gümnaasium juhib TV 10 Olümpiastarti

Orissaare gümnaasium on pärast TV 10 Olümpiastardi kolmandat etappi väikeste koolide arvestuses, kus osaleb 9 kooli, liidrikohal. 

“Orissaare on läbi aegade sellel võistlusel kõige edukam kool olnud, “ ütles Orissaare spordihoone büroojuht Andla Rüütel. Tema sõnul on võistlus kestnud 43 aastat ning Orissaare kool ei ole seni ühtegi aastat vahele jätnud ja on ka korduvalt võitnud. Ka seekord on Orissaare võidušansid suured. Kaks etappi on veel jäänud: IV etapp ja finaal.

“Eks paistab, kuidas läheb, võistlus on võistlus,” lausus Andla Rüütel, kelle tänusõnad kuuluvad kõigile abistajaile: Jaan Tiitsaarele, Kersti ja Mehis Virule, Elo Lemberile, Milvi Vissile, Margo Rüütelile, Priit Nurgale, Härmo Lambutile ja Kaire Nurjale.

Laupäeval võistlesid oma kooli eest Tartus Kärt Õunapuu, Siim-Sander Pärn, Kris Kruuse, Eke Rüütel, Riko Robi Tamtik. Orissaare spordikooli lastest saavutas parima tulemuse Kaili Nurk, kes oli tubli tulemusega 1.62 kõrgushüppes kolmas.

Print Friendly, PDF & Email