Bussijaamas on nüüd toidupood-kohvik (10)

Kuressaare bussijaamas piletikassade vastas on avatud rikkaliku sortimendiga toidupood-kohvik Saarlase puhvet. Bussiootajad ja teised bussijaama külastajad saavad nüüdsest hubases kohvikuruumis kohvi, teed, kakaod või mistahes muud jooki juues ja saiakesi süües mõnusasti aega veeta.

“Ma olen seda poeasja üsna kaua ajanud. Ka suurte kaubandusettevõtete juhtidega olen sellest rääkinud. Nemad ei ole asjast huvitatud. Toidupoodi vajavad ennekõike maainimesed, kuna suured kaubanduskeskused asuvad bussijaamast suhteliselt kaugel. Vanematel inimestel on raske toidukraami kesklinnast või mujalt bussijaama tassida,” rääkis bussijaama juhatuse liige Aare Lehtsi.

Kaks nädalat tagasi jõudis Saare Market OÜ asjaajamisega niikaugele, et võis värskelt remonditud ruumides poe ja kohviku avada.

“Me tahame sortimenti veelgi rikastada ja ruume kaunistada. Juba praegu on meil eraldi riiul Saaremaal toodetud toiduainetega. Lisaks toidukaupadele on siin esmatarbekaubad, ajalehed ja ajakirjad. Lotopileteid müüme. Kohvikus on hea Illy kohv. Burgerit pakume ka. Kohvikus võib ka kesvamärjukest maitsta,” rääkis osaühingu juhatuse liige ja müüja Janika Lätt.

Muhust eile Kuressaarde sõitnud Raivo Peegel tundis heameelt, et just bussijaamas selline pisike pood ja kohvik on avatud. “Ma ei tabanud kohe äragi, mis siin avatud on. Vaatasin, et inimesed käivad sisse ja välja. Tulin vaatama. Mõnus on ju siin lauas istuda ja kohvi juues bussi oodata,” arvas muhulane.

Aare Lehtsi arvates pole kõik reisijad ja bussijaamast mööda käivad kuressaarlased uut kauplus-kohvikut veel avastanud. “Varem astusid inimesed ka minu kabinetti sisse, et küsida, kas pood avatakse ja kui, siis millal. Loodan, et maainimesed tunnevad avatud poest ja kohvikust kõige suuremat rõõmu. Kuressaares on üks meeldiv poekene ja toitlustusasutus jälle juures,” rääkis bussijaama juhataja.

Print Friendly, PDF & Email