Orissaare Rock mängis end finaalturniirile

Eesti meeste korvpalli meistrivõistluse teises liigas alistas Orissaare Rock reedel kodus KK Hito II 89 : 77 ja oli kahe mängu kokkuvõttes 2 : 0 parem. Võiduga tagati endale koht nelja parema hulgas finaalturniirile.

Orissaare spordihoones mängitud kohtumise algus kulges punkt-punktivõitluses, kus kumbki meeskond kindlat edu ei saanud. Esimene veerandaeg kuulus 20 : 18 Hitole, poolaeg aga 36 : 35 Rockile. Tasavägine mäng jätkus ka teisel poolajal ja alles viimastel minutitel suutsid väljakuperemehed kohtumise oma kasuks pöörata.

Treener Mati Rüütel ütles, et algul mängiti mees-mees-kaitset, kuid Hito mehed on individuaalselt osavamad ja vastaseid korralikult kinni ei saadud. “Teisel poolajal läksime üle maa-alale ja see hakkas tasapisi vilja kandma,” lausus ta. “Neil oli kuus meest, kes hakkasid lõpus väsima. Viimased minutid olid nad üldse nelja mehega ja meil oli vaja vaid võit vormistada. Müts maha nende ees, võitlesid täiega lõpuni.”

Final four mängitakse 12.–13. aprillil, toimumiskoht on veel lahtine ja korraldajaks kandideerib ka Orissaare. Rock kohtub peafavoriidi SK RIM/Scanweldiga, kus mängivad endised profikorvpallurid. “Selles faasis on tegu juba ka loteriiga ja kaotama ei lähe me kindlasti,” ütles Mati Rüütel.

Print Friendly, PDF & Email