Prügi tee ääres

Aina soojemalt paistev päike meelitab kulu seest välja esimesed kevadlilled. Kui lähed metsa lilli korjama, häirib seda kevadidülli aga prügi, mis lume alt välja sulanud.

Paljude inimeste silma on riivanud rämps terviseradadeks ümber ehitatud endisele Kudjape prügimäele viiva Pähklimäe tee ääres. Kuigi osa sodi võib metsa all vedeleda juba prügimäe aegadest, oli tee ääres näha ka täiesti värske välimusega pakendeid, pappkaste ja taarat.

Kurb on see, et ikka veel leidub inimesi, kes soovides sente säästa loodust reostavad. Samas on veider, et see reostus ametimehi tegutsema ei pane.

Õnneks on tulemas mai algus ja üle-eestilised “Teeme ära!” koristustalgud. Võib arvata, et kui mitte enne, siis ehk talgute ajal saab metsaalune puhtaks. Või saadetakse kampaania korras koolilapsed prügi kokku korjama.

Kas see on aga lahendus?

Inimene, mõtle ikka enne, kui sodikoti metsa alla poetad!

Print Friendly, PDF & Email