Tubli töö! (1)

See, et Saaremaa lapsed on tublid olümpiaadidel osalejad ja uurimistööde tegijad, ei üllata enam kedagi. Nagu seegi, et auhinnalisi kohti oma uurimuste eest on meie õpilased koju toonud nii Eesti- kui ka välismaalt.

Viimati panid meie 5.–7. klassi õppurid “kinni” üle-eestilise keskkonnaalaste uurimuste konkursi, hõivates kõik kohad esimesest viiendani.

Jah, ehk on saarlaste edu üks põhjusi tõesti selles, et teistes maakondades õpilased uurimistöid kas lihtsalt ei tee või ei saada õpetajad tehtud töid konkursile. Samas ei lähe meie maakonna koolid sellistele konkurssidele kindlasti “mütsiga lööma” – osalema saadetakse ikka parimatest parimad.

Seetõttu olgem uhked nii Saaremaa ühisgümnaasiumi, Kuressaare gümnaasiumi kui ka Aste põhikooli tublide laste ja pühendunud õpetajate üle. Aitäh, õpetajad Inge Vahter, Sirje Kereme ja Ülle Soom! Aitäh ka teistele õpetajatele, kes tahavad ja viitsivad vaeva näha, sest heade tulemusteni vaeva nägemata ei jõua.

Print Friendly, PDF & Email