Orissaare Rock teel teise liiga poolfinaali

Eesti meeste korvpallimeistrivõistluste teise liiga veerandfinaalis võitis Orissaare Rock võõrsil Jõhvi KK Hitot 81 : 52 ja tegi kahe võiduni mängitavas seerias suure sammu poolfinaali suunas.

“Enne mängu ei oleks ma kindlasti nii suurt võitu lootnud,” rääkis Rocki treener Mati Rüütel. “Kui me kodus peaksime kaotama, siis peame Jõhvi veel tagasi sõitma. Aga kui me kodupubliku ees hea mängu teeme, siis peaksime ka selle kohtumise võitma.”

Rüütli sõnul ei tohi aga sellest suureskoorilisest võidust laisaks muutuda. “Kui me teeme keskpärase mängu, võime ka kaotada. Teeme ka kõik selleks, et meestel ei tekiks liigset kindlustunnet,” lausus ta.

Orissaare meeste taktikepi järgi mängitud kohtumises võitis Rock avaveerandi 21 : 16 ja poolaja 35 : 31. “Kerge polnud,” tõdes Mati Rüütel. “Algul olime nendega päris hädas, sest nad said kiirrünnakuid hästi sisse.”

Nagu ikka sai Rock oma mängu käima kolmandal veerandil, mis võideti 24 : 12. Sellega oli võidu alus laotud. “Kaitse pidas ja rünnak hakkas toimima,” märkis Rüütel. “Olime neist pikemad ja viskasime korvi alt palju punkte.
Saime ründelaudu ja sellest tulenevalt ka kordusviskeid.”

Meeskonna resultatiivseimad olid Härmo Lambut ja Alari Hiis 20 punktiga.

Print Friendly, PDF & Email