Mihkel Räim kogus Prantsusmaal esimesed karikapunktid

Pühapäeval sõideti Prantsusmaa karikavõistluste arvestusse kuuluvat Grand Prix de Buxerolles’i, kus Team ProBikeShop St Etienne Loire’i meeskonnas sõitev Mihkel Räim sai 30. koha ja kogus sarja esimesed punktid.

171,5 km pikkune sõit sujus Mihkel Räime sõnul enam-vähem normaalselt. Ta hoidis madalat profiili ja üritas jõudu säästa viimasteks ringideks. Neli ringi enne lõppu oli ta veidi aktiivsem ja läks kaasa suuremate rünnakutega.
Lõpus saadi põhimõtteliselt vahepeal minema saanud jooksikud kätte, aga võitja tuli ikkagi nende hulgast.

“Sain end enam-vähem positsioonile, aga üks sõitja tegi ohtliku lükke ja pidin väntamise paariks sekundiks peatama,” tunnistas Mihkel Räim. “Seetõttu kaotasin hoogu ja spurti alustada oli raskem. Finišis oli aga päris raske. Enne lõppu tundsin end suhteliselt okei, aga kui spurti alustati, siis tundsin, et eriti värske see jalg mul nüüd pole.”

Ratturi sõnul tegi sõidu raskeks see, et tema klubist olid põhimõtteliselt aktiivsed kolm meest, kes sõitu tegid, teised mõnulesid grupis ja lõpus nad tulemust ka ei teinud.

“Kolmekesi on päris raske õigesse minekusse saada, aga mitte võimatu. Tunne läheb paremaks ja loodan peagi midagi tulemuse moodi ka teha,” märkis Mihkel Räim.

Print Friendly, PDF & Email