Saaremaa Thalasso Spa läbib põhjaliku värskenduse

Et kliente paremini teenindada ja konkurentsis püsida, avab Mändjalas asuv hotell Saaremaa Thalasso Spa aprilli algul uksed, saanud talvekuude jooksul sootuks uuendatud ja värskendatud väljanägemise.

Hotellijuht Ulvi Lehtsalu sõnutsi renoveerivad nad täielikult sviidid, värskendavad nn superior- ja standardklassi tube, fuajeed ning vahetavad tubades televiisorid moodsamate vastu. “Ka seminariruumid saavad ajakohast tehnikat juurde,” valgustas Lehtsalu hotellis toimuvat uuenduskuuri.

Paljuski on hotelli tegevus seotud selle asukohaga – Saaremaa Thalasso Spa hotell asub kenas mererannas, männimetsa ja kadakate keskel. “Ka meie spaa filosoofia põhineb looduslähedusel ja merelistel toimeainetel,” tõdes hotellijuht.

Ta märkis, et nad on igal hooajal pakkunud külastajatele uusi protseduure, lähtudes sellest, mida pakub looduse varaait erinevatel aastaaegadel. “Püüame hingata mere ja loodusega ühes rütmis – igas kuus pakume kliendile protseduure vastavalt sellele, mis looduses tärkab, mida on meie ümber rikkalikult,” kõneles Lehtsalu.

Eelmisel hooajal olid Saaremaa Thalasso Spa klientide vaieldamatud lemmikud Indoneesia saartelt pärinev Bali rituaal, kohaliku hõnguga kadakaõlimassaaž ja mitmesugused looduslikud näomaskid.

“Sel hooajal on plaanis jällegi midagi uut, nagu männiokka- ja kadakavann ning tervislikud jalavannid mitmesuguste taimeleotistega,” avaldas ta. Pakutakse ka mudamähiseid ja endiselt on hotellijuhi sõnul menukas saaremaine kehahoolitsus. Aktiivselt on kasutuses ka tervistav soolakamber.

Ulvi Lehtsalu kinnitusel kasutavad nad oma protseduurides võimalikult palju loodustooteid, mis on pärit kohalikelt tootjatelt. Plaanis on hakata läbi viima õpitubasid looduskosmeetika, erinevate teesegude ja lõhnakotikeste valmistamise vallas.

“Sel hooajal pakume midagi ka hinge ja vaimu tasakaalustamiseks, nagu hommikused äratavad joogatunnid vabas looduses või meie saunakompleksis, lisaks tervisliku toitumise õpetussõnad ja praktika,” ütles Lehtsalu, kelle sõnul pakuvad nad kliendikeskset spaateenust ning külastajatele võimalust oma puhkuseelamuse loomisel ise aktiivselt osaleda. “Meie tegevust toetavad puhas, rahulik ja privaatne ümbrus, avastusterikkad loodusrajad orhideede, seente ja marjadega ning vastvalminud kergliiklustee,” rääkis Lehtsalu.

Muudatused tulevad ka hotelli restorani Männikäbi menüüs.

Print Friendly, PDF & Email