Maavanem moodustas planeeringu juhtrühma (16)

Maavanem Kaido Kaasik kinnitas sel nädalal Saare maakonna planeeringu koostamise juhtrühma koosseisu.

Juhtrühma ülesanne on planeeringuprotsessis põhimõtteliste küsimuste ja võimalike vastuolude lahendamine, osapoolte informeerimine ja planeeringu osas maavanemale ettepanekute esitamine. Juhtrühm tegutseb koostöös planeeringu koostaja ja keskkonnamõju strateegilise hindamise eksperdiga.

Juhtrühma tööd korraldab Saare maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna juhataja Agne Peetersoo ja juhtrühma töö kestab kuni planeeringu kehtestamiseni eeldatavalt 2016. aastal.

Juhtrühm hakkab tööle järgmises koosseisus: Agne Peetersoo, Raivo Peeters, Raido Liitmäe, Veiko Viil, Hannes Koppel, Marju Erit, Allar Liiv, Kätlin Kallas, Villu Lükk, Toomas Magus, Liis Moor, Urve Pill, Urmas Treiel, Villu Vatsfeld, Piret Pihel ja Rita Peirumaa.

Print Friendly, PDF & Email