Pokkerimeister Heike Tamm: raha peale ei maksa vihane olla

Pokkerimeister Heike Tamm

ROHKEM KUI ÕNNEMÄNG: Heike Tamm ütleb, et pokkeris loeb kaine mõtlemine ja piiri pidamise oskamine. Foto: erakogu

Kui keegi kuskil virtuaalses pokkeritoas satub ühte lauda mängijaga, kes peitub varjunime Femme7Fatale taha, siis teadke, et vähemalt selles mängus võib see naine teile tõesti saatuslikuks saada.

Pokker on Heike juttu kuulates nagu väike elumudel. Tuleb mõelda, vaadata enda ümber ja sellest tulenevalt otsused teha. Maksab ka oskus õigel ajal pidurit tõmmata.

“Pokker ei ole lihtsalt õnnemäng,” kinnitab Salmelt pärit Heike Tamm, kes sai paar kuud tagasi oma valdusse Eesti naiste pokkerimeistri tiitli online-mängus. See on pokkerimängu selline variant, kus mängitakse arvutis, inimesi nägemata. “Õnnel on aga kindlasti oma osa. Lisaks paljudele muudele asjadele, mis pikema aja peale muudavad ühe mängija võitjaks ja teise kaotajaks,” lõpetab Heike oma eelmise lause. Sedasamust vedamist oli tal ka võiduga lõppenud turniiril, kus ta 27 mängija seast jõudis finaallauda mängima eelmise aasta meistri vastu. “Raske lõpp oli. Kuidagi mängisin ta üle, aga mis seal salata, vedamist oli natuke ikka ka,” nendib Heike.

Edasi loe laupäevasest Saarte Häälest.

Print Friendly, PDF & Email