Round Table’i klubi pidas meeles ka väikelastekodu (1)

Päev enne jõululaupäeva viisid rahvusvahelise klubi Round Table Saaremaa esindajad Peep Saabas, Kaupo Kongas ja Joonas Rõõm kingitusi Kuressaare väikelastekodule.

“Meie klubi üks eesmärke on teha heategevust omal moel ja siis mõtlesime klubi liikmetega välja, et võiksime jõulude ajal Kuressaare väikelastekodu lapsi meeles pidada,” ütles klubi RT-14 Saaremaa president Peep Saabas.

Kingipakid sisaldasid aktiivsete noorte meeste omaküpsetatud ja kaunistatud piparkooke, mett, moose, mandariine, komme ja palju muud. Kaks suve on klubi viinud Kuressaare väikelastekodule õunamahla, jõuludeaegne heategevusüritus oli neil sel aastal esmakordne. Saabase sõnul on neil plaanis sellestki traditsioon kujundada.

Saaremaal on klubil 12 liiget. Round Table on noori mehi, vanuses 18–40 ühendav rahvusvaheline liikumine, mis sai alguse 1927. aastal Inglismaalt. Eestis on 14 tegutsevat klubi, mis asuvad Tallinnas, Tartus, Pärnus, Kuressaares, Haapsalus, Paides, Kohilas, Kärdlas. Kuressaare klubi on Eesti noorim.

Kuressaare väikelastekodu direktor Janne Tamm rõõmustas, et väikelastekodu on jõulude ajal märgatud. “See on nii tore ja armas, me oleme väga tänulikud neile,” ütles Tamm, kelle sõnul on see aasta Kuressaare väikelastekodu jaoks igati hästi läinud. “Ootame põnevusega oma uusi maju ja siis vaatame, mis edasi saab,” lisas Tamm.

Print Friendly, PDF & Email