Lääne-Eesti parimateks pürivad ka saarlaste turismiteod (2)

Tuleval nädalal toimuval Lääne-Eesti teisel turismikonverentsil Pärnus annab MTÜ Lääne-Eesti Turism üle auhinnad regiooni parimatele turismiasjalistele. Tunnustatakse nelja parimat kahes kategoorias: turismitegu 2013 ja turismiarendaja 2013.

Turismiteo kategooriasse esitati saartelt Kärdla kohvikutepäev Hiiumaalt ja Tall Ships Races – Cruise in Company Saaremaalt. Pärnumaalt konkureerivad Kabli Päikeseloojangu festival, Oktoobervest Maria talus, auto24ring, Tõstamaa suveteater, tänavakunstifestival Sõnum Seinal ja Fringe Festival. Läänemaalt püüavad tiitlit “Valge Daami” etendus Haapsalust, Roosta puhkeküla ja Haapsalu sallide esitlemise eest Saara kirjastus.

Turismiarendaja tiitlile konkureerivad Saaremaalt Hallikivi seikluspark ja Sõrve külastuskeskus, Pärnumaalt A2 Racing MTÜ ja OÜ Presto Pärnu–Peterburi vahelise bussiliini avamise eest, Läänemaalt Teeristi villa, villa ja restoran Soffa, Haapsalu Linna Spordibaasid OÜ, AlMare Trio OÜ, mis korraldab Osmussaare Reise, ning Hiiumaalt Orjaku sadamaala koostööprojekt.

Print Friendly, PDF & Email