Ametikooli sünnipäevanädal algas kinginäitusega (1)

Ametikooli sünnipäevanädal algas kinginäitusega

KINGITUS KÕIGE EAKAMALE: Kuressaare ametikooli teise kursuse dekoraator-stilist Martin Anja näitab, kui suuri kingitusi üks kool sünnipäevaks saab. Foto: Sander Ilvest

Eile avati Kuressaare ametikoolis näitus “Kingitus kõige eakamale”. Näitusel on väljas kooli 91. sünnipäevale pühendatud taiesed, mis on õpilaste meisterdatud. 

Töid laekus loovtöökonkursile üle kümne ja täna on neid veel juurdegi tulemas. Ideed on vahvad. Näitusel võib näha väikelaevaehituse eriala õpilaste valmistatud käimispukki, soovimaks vanurile kerget jalga. Vana kokkusulatatud vinüülplaat, milles on vardad ja piip, sümboliseerib vanamemme ja taadi tegemisi. Kokaeriala õpilased on välja toonud selle, kuidas tammetõrust tärkab uus elu jpm. Kuressaare ametikoolis viibinud Sillamäe kooli noored, kes olid ametikoolis eesti keele keskkonnas, tegid aga kooli sünnipäevaks endast pisikesed pildid ja sättisid stendil sõnadeks “Palju õnne”.

Näitusel, mille organiseeris õpilasesindus, valitakse välja ka parimatest parimad ideed.

6. novembril möödub 91 aastat Kuressaare ametikooli eelkäija, Kuressaare ehitusinstruktorite kooli avamisest. Kooli sünnipäevanädalat sisustavad mitmed üritused. Täna kl 12.15 lastakse Upa ja linna õppekompleksis taevasse hulk sünnipäevasoovidega õhupalle. Ilusa ilma korral mängitakse ringmängu ja jagatakse kommi. Kolmapäeval toimuvad kl 10.30 ja kl 14 kontsertaktused Kuressaare kultuurikeskuses. Hommikusel aktusel antakse üle Saarte Investeeringu stipendium ühele ametikooli vilistlasele, kes oma erialal edasi õpib.

Neljapäeval kl 16 saab linna spordikeskuses aga teoks õpilaste ja õpetajate võistkondade võrkpallilahing.

Print Friendly, PDF & Email