Tihe laevaliiklus jätkub

Väinamere Liinide teatel on Kuivastu–Virtsu laevagraafik koostatud 17. novembrini ja seda jätkuvalt kahe laeva ning väljumistega sadamatest iga 35 minuti tagant.

“17. novembrini sõidavad laevad mandri ja Muhu saare vahet läbi aegade tihedaima sügisgraafikuga ehk 35-minutiline kahe laeva graafik toimib hommikust õhtuni,” ütles Väinamere Liinide juhataja Urmas Treiel Kadi raadio uudistele.

Treiel tõdes, et üleveetavate sõidukite arv on kasvanud alates kevadest ja on endiselt tõusujoonel. “Oktoobrikuu kokkuvõttedki näitavad sõidukite arvu rohkem kui kümneprotsendilist kasvu, ka viimasel nädalavahetusel vedasime eelmiste aastate tavapärase 1100 sõiduki asemel üle 1400 sõidukit.”

Novembri teises pooles ja detsembris jätkub samuti kahe laeva 35-minutiline graafik, seda küll tööpäeviti ning pühapäeval kell 11.25 kuni 19.55. Laupäeval jääb kehtima ühe laeva graafik tunni ja 10 minuti intervalliga.

Tihe sõidugraafik Kuivastu–Virtsu liinil on Urmas Treieli sõnul võimalik tänu kommertsreisidele.

Print Friendly, PDF & Email