Tormituulte meelevallas

Selle sügise esimene tormiöö tõi “värskendust” valimiste järel peagi talveunne suikuvasse saareellu.

Võime ju võtta eilseid sündmusi kui ilmataadi hoiatavat näpuviibutust eesootava talve eel. Sest ilmselt sajab juba mõne nädala jooksul maha esimene lumi ja kardetavasti tuleb see kõikvõimalikele asjapulkadele taas kord täiesti ootamatult. Hommikul selgub, et tänavad on lumest lahti lükkamata ja jäite all ägavad elektritraadid katkevad.

Küll aga näitas eilne tormituul, et linna tänavavalgustuse postid vajavad toestamist juba täna. Ning ehitusfirma poolt alla kirjutatud leping ei taga veel katuse maja peal püsimist. Kiita tahaks aga linnavalitsust, kes lossipargi põlispuud ennetavalt korrastada lasi.

Kumb tuleb enne, kas järgmine torm või esimene lumi? Seda ei hakka Saarte Hääl ennustama. Aga valmis peaksid lugejad olema mõlemaks.

Print Friendly, PDF & Email