Koome sõdurpoistele soojad sokid! (4)

Juba viiendat aastat järjest kutsuvad Saaremaa naiskodukaitsjad koos Kadi raadio ja ajalehega Saarte Hääl kuduma ja kinkima meie oma saare ajateenijatele jõuluks sooje villaseid sokke. 

“Soe sügis on mõnel korral ilmutanud juba talvemärke ja ega jõuluaegki enam kaugel ole,” ütles naiskodukaitse Saaremaa ringkonna esinaine Raili Nõgu, lisades, et vastavalt saabunud sokkide kogusele lähevad need ajateenijatele vahipataljoni, mereväebaasi, sidepataljoni, logistikapataljoni ja mujalegi.

“Mis saab olla suurem rõõm kui teadmine, et meie Saaremaa poiste jalad on külmal talvel kodumaad teenides soojas,” kutsus naisi ja miks mitte mehigi sokke kuduma ka Saarte Hääle peatoimetaja Merike Pitk. “Kes aga ise kududa ei oska või selleks aega ei leia, võib anda oma panuse sellega, et ostab sokid poest, turult või naabrinaiselt.”

Sokkidele võib pisikese üllatusena lisada ka midagi magusat, olgu selleks siis šokolaad või kommid – ning muidugi juurde kirjutada kuduja nimi. Sokkide kogumispunktid asuvad Kuressaares Väljaku tn 5 (KL-i maleva staap) ja Tallinna tn 9 (Saarte Hääle toimetus), Orissaares võib sokid viia raamatukokku ja Kirde poodi, Tornimäel koolimajja ja Salmel lasteaeda.

Nimelisi pakke vastu ei võeta. Sokke oodatakse hiljemalt 6. detsembriks. Infot saab telefonil 50 44 274 või e-meilil kukuraili@gmail.com.

Print Friendly, PDF & Email