Pihtla tee tööd on lõppjärgus (2)

Pihtla tee asfaltkatte rekonstrueerimine ühes kõnnitee ehitusega püsib Kuressaare linnavalitsuse andmeil graafikus, jõudes lõpule novembri esimesel nädalavahetusel.

Kuressaare abilinnapea majanduse alal Kalle Koov ütles Kadi raadio uudistele, et Transvaali tänavast Talve tänavani paigaldatakse asfaldi aluskiht, kõnnitee asfalteerimine algab täna ning paigaldatud ja ühendamisel on ka Pihtla tee tänavavalgustus.

Toetudes tee ehitajalt, OÜ-lt Klotoid saadud infole, lisas Koov, et Pihtla tee kõnniteed võib Marientali suunduv jalakäija kasutada tegelikult juba sellest nädalavahetusest. Sõidutee asfalteerimine kestab tuleva nädala lõpuni.

OÜ Klotoid on alustanud töödega ka Tallinna ja Pärna tänava vahelisel lõigul. “Praegu käib selle rekonstrueerimata teeosa vana teekatendi ülesvõtmine, järgneb aluse ettevalmistus ning ehitaja on lubanud, et kui ilm vähegi peab, saavad suuremahulised asfalteerimistööd ka sel lõigul tuleva nädala lõpuks tehtud. Pärast seda jäävad veel väikesed mulla- ja haljastustööd ning mahasõitude vormistamine,” rääkis Koov.

Print Friendly, PDF & Email