Kaarmal paistab jätkavat sama koalitsioon (1)

Kohalikel valimistel ei saanud Kaarma vallas enamust ükski nimekiri. Praegu liigutakse selles suunas, et 15-liikmelises volikogus jätkaks seitse kohta saanud Reformierakonna ja viis kohta saanud valimisliidu Kaarma On Ühtne koalitsioon.

Saarte Häälel ei õnnestunud eile kommentaare saada Reformierakonna esinumbrilt Andres Tinnolt, kuid valimisliidu Kaarma On Ühtne suurima häältesaagi korjanud praegune volikogu esimees Urmas Lehtsalu ütles, et Reformierakonnaga käivad läbirääkimised. “Olgem ausad, kui vaatame tulemusi, siis andis rahvas mandaadi ikkagi praegusele võimule.”

IRL sai volikogus ühe ja sotsid kaks kohta. Lehtsalu kinnitas, et koostööd ollakse valmis tegema kõigiga, avaldades lootust, et volikogu uus koosseis tuleb sama üksmeelne kui eelmine.

Kui Reformierakond ja valimisliit koostööd jätkavad, peaks vallavanema ametisse jääma ilmselt Andres Tinno. Urmas Lehtsalu kinnitas, et kui talle tehtaks pakkumine jätkata volikogu esimehena, oleks ta nõus.

Print Friendly, PDF & Email