UUS! Mustjalas suuri üllatusi ei ole (3)

Mustjalas jätkavad senised valimisliidud Koduvald Mustjala ja MUSTJALA KÜLAD.  Kui senises volikogus oli Koduvald Mustjalal kuus kohta, siis uues volikogus viis kohta. MUSTJALA KÜLAD aga said ühe koha rohkem kui eelmises volikogus –  kolme asemel neli.

Paljuski jääb ka volikogu koosseis samaks. Uus liige volikogus on valimisliidus MUSTJALA KÜLAD kandideerinud Aare Allik, kes sai 47 häält. See on valimisliidus Koduvald Mustjala kandideerinud vallavanema Kalle Kolteri (60 häält) järel teine tulemus.

Volikogusse pääsesid valimisliidust Koduvald Mustjala lisaks Kalle Kolterile Malve Kolli, Mihail Kauber, Siim Tatter ja Tiit Voksepp. Valimisliidust MUSTJALA KÜLAD pääsesid volikokku peale Aare Alliku Toivo Lõhmus, Heimar Põld ja Jüri Ader.

Meinhard Pahapill IRL-ist sai kuus häält ja volikokku ei pääsenud.

Mustjala valla valimisaktiivsus oli 58,23%.

Print Friendly, PDF & Email