UUS! Kuressaare volikogus vahetus ligi pool koosseisu

Uues Kuressaare linnavolikogus on hulgaliselt uusi tulijaid, nende seas on see paljudele esimene kord volikogu liige olla.

Sotsiaaldemokraatidest said volikogupääsme Hannes Hanso, Piret Sarjas, Madis Kallas, Tambet Kikas, Lea Kuldsepp, Kairit Lindmäe, Merit Karise ja Reet Tuisk. Kuna suure tõenäosusega tõuseb Hanso linnapeaks, pääseb volikogusse asendusliikmena Leet Rauno Lember.

Reformierakonna esindajad on: Mati Mäetalu, Urve Tiidus, Ly Kallas, Toivo Alt, Jaanus Tamkivi, Jüri Kuusk ja Kaarel Väer. Tiidus ja Tamkivi jäävad arvatavasti ikkagi edasi riigikogusse ning nende asendusliikmeteks linnavolikogus saavad Tiia Tamsalu ja Gert Nepper.

IRL-i nimekirjast pääsesid volikogusse Toomas Takkis, Argo Kirss, Anti Toplaan, Taavi Rauniste ja Viljar Aro.

Keskerakonnast on volikogus Mart Mäeker. Kui Tallinna linnavalitsuses töötav Mäeker peaks volikogukohast loobuma, saab tema asendusliikmeks Rein Sepp.

Print Friendly, PDF & Email