UUS! Kihelkonnal tegi võimsa tulemuse Raimu Aardam (7)

Vabariigi valimiskomisjoni avaldatud esialgsed valimistulemused näitavad, et Kihelkonna vallas väljus valimistest võitjana valimisliit Koduvald. Nemad said ühtekokku 347 valija hääled, millest kõige suurema osa – 109 – kogus senine vallavanem Raimu Aardam .

Üheksaliikmelises volikogus on Koduvallal seega valimiste tulemuste kohaselt 8 kohta ning neile järgneb valimisliit Mereäärne Rahvas ühe kohaga. Mereäärse Rahva esinumber oli Meelis Laido, kes kogus 27 häält.

Lisaks Aardamile ja Laidole peaks praegustel andmetel volikogusse pääsema valimised võitnud Koduvalla liidust ka Tõnis Tasane, Karl Teär, Rene Reinsoo, Maret Kaju, Jaen Teär, Sirje Salong ja Sirje Raik.

Keskerakond kogus Kihelkonnal 11 häält ning üksikkandidaadid 14 häält. Kihelkonnal käis valimas 438 inimest ning hääletanute protsent oli 62,84.

Print Friendly, PDF & Email